Den 20. juni 2020 vil Parnas Natur & Aktivitetspark i Sorø igen blive centrum for festivalstemning, lækker mad og gode musikoplevelser i smukke omgivelser. Det sker når Fest i Parken atter løber af stablen! 

Billetsalget starter den 1. december kl. 12.00, hvor de første 500 billetter sælges til KUN Kr. 250,- + gebyr 

Hele dagen bydes der på god musik fra nogle af Danmarks bedste musikere, som vi spille deres største hits i den fantastisk naturskønne kulisse. Men Fest i Parken er ikke bare musik. Det er gode madoplevelser og noget lækkert at drikke.

På pladsen finder du et bredt udvalg af madboder fra nogle af lokalområdets bedste fødevarevirksomheder.

I barerne ved scenen og på spiseområdet kan du forsyne dig med kolde fadøl, vin og læskende sodavand, mens Hawaii-baren byder på loungestemning, eksotiske cocktails og ikke mindst lækker musik fra DJ’en.

I VIP-telt med udsyn til scene, kan du få en eksklusiv festivaloplevelse med lækker mad fra Restaurant ParnasHuset og ikke mindst fri bar.

Hold dig opdateret på de seneste nyheder på her på siden og Facebook