Det bliver intet mindre end en fest, når Anne Dorte og Maria lægger vejen forbi Fest i Parken 2020 ?????

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits; ’Indianer’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Jeg har lagt mine våben’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’ og ’Sig – du ka’ li’ mig

De mange, store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af de originale artister, sammen med Det lykkeligste band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv, under ledelse af Mads Michelsen.

Anne Dorte og Maria mødtes i Tøsedrengene – en af alle tiders største, danske popsucceser – hvor de to, som frontfigurer, var en del af bandets umiddelbare og træfsikre energi og hvor Anne Dorte’s sangstekster spillede en central rolle. Siden blev Maria Bramsen sanger i ’Ray Dee Ohh’, der fortsatte hvor Tøsedrengene slap, med at lægge landet ned med pophits på stribe. Samtidig realiserede Anne Dorte Michelsen sig selv som sangskriver og fik et stort publikum som solist.

I 2013, efter mange år hver for sig, besluttede de to sangere at blive makkere igen under navnet Anne Dorte & Maria, og har siden turneret og indspillet albummet: Michelsen & Bramsen (2019)

Dengang som nu supplerer de hinanden smukt og bringer i deres fornyede samarbejde alle deres største hits tilbage til scenen og til et publikum, der aldrig har glemt 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid. Hitparaden aktualiseres hver gang med et par ’overraskelser’ i form af helt nye sange fra albummet Michelsen og Bramsen – heriblandt den alternative nationalsang Det lykkeligste land i verden.

Hold dig opdateret på de seneste nyheder på her på siden og Facebook