Vi havde glædet os til at feste med jer igen i år, i Parnas Natur & Aktivitetspark. Siden sidste år har vi arbejdet på nye tiltag, som havde passet perfekt til en musikfestival i udvikling. Men der bliver ingen festival i 2020 – det gør der til gengæld den 19. juni 2021.

Det har vist sig nødvendigt at aflyse Fest i Parken 2020 grundet forsamlingsforbuddet. Det er det eneste forsvarlige at gøre og retningslinjer for at undgå smitte af COVID-19 skal naturligvis overholdes. Men hold fast på de købte billetter: Billetholdere til Fest i Parken 2020 vil nemlig kunne bruge deres billet til Fest i Parken 2021 i stedet.

 Ligesom mange andre kulturinitiativer er Fest i Parken også præget at den nuværende situation, hvor der er stor usikkerhed. Fest i Parken har løbet et par år nu og er kendetegnet ved den hyggelige afslappede festivalstemning og de nostalgiske musikoplevelser, hvor der lægges vægt på at investere i gode oplevelser. Arrangørerne har vurderet, at ønsket om at give gæsterne en festlig oplevelse, bedst kan indfries efter bølgerne har lagt sig og ikke på ryggen af krisen. Derfor udskydes festlighederne til 2021.

Festivalkonceptet Fest i Parken kan ikke afvikles, når vi skal holde afstand til hinanden og med under 500 deltagere. En festival kræver, at vi ikke er bange for at være rigtigt sammen, og det er ikke forsvarligt lige nu. 

Vi håber først og fremmest at vores gæster vil støtte os i vores beslutning og bruge deres billetter til næste år. Fest i Parken er en folkefest for Sorø og omegn, hvor det handler om at mærke bassen, spise god mad og drikke kolde drinks. Det er den type fest, vi også selv kan lide som arrangører. Så længe situationen er så usikker, kan vi ikke forsvare at planlægge en festival i juni, og vi har set os nødsaget til at aflyse for i år. Vi er virkeligt kede af at måtte udskyde, men vi retter fokus frem mod 2021 og håber, I vil vente spændt sammen med os. Det vil være en stor hjælp til festivallen, hvis I holder fast på jeres billet og bruger den i 2021.

 

Til billethaverne

Allerede købte billetter vil automatisk blive ombyttet til festivalen i 2021 efter 1. juni 2020.

Hvis man derimod ikke kan deltage i Fest i Parken 2021, har man mulighed for at få refunderet sine billetter, dog ikke billetgebyret.

Så frem man ønsker dette bedes man sende en mail, senest den 1. juni, til info@festiparken.dk med sit ordrenummer og billetnummer på alle billetter, som man ønsker refunderet. Pengene udbetales i starten af juli.

Vi håber, at I i stedet for at få refunderet jeres billetter, vil beholde dem til næste år. Dette vil give os en kæmpe håndsrækning og hjælper arrangementet til at komme godt fra start i planlægningen af 2021, så eventen fortsætter mange år endnu.