OM FEST I PARKEN

Musikfestival i Sorø

 

Den 18. juni 2022 vil Parnas Natur & Aktivitetspark i Sorø igen blive centrum for festivalstemning, lækker mad og gode musikoplevelser i smukke omgivelser. Det sker når Fest i Parken atter løber af stablen!

Hele dagen bydes der på god musik fra nogle af Danmarks bedste musikere, som vi spille deres største hits i den fantastisk naturskønne kulisse. Men Fest i Parken er ikke bare musik. Det er gode madoplevelser og noget lækkert at drikke.

På pladsen finder du et bredt udvalg af madboder fra nogle af lokalområdets bedste fødevarevirksomheder.

I barerne ved scenen og på spiseområdet kan du forsyne dig med kolde fadøl, vin og læskende sodavand, mens Hawaii-baren byder på loungestemning, eksotiske cocktails og ikke mindst lækker musik fra DJ’en.

 

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder

 www.festiparken.dk og Facebook

OM PARNAS NATUR & AKTIVITETSPARK

Naturskønne omgivelser ved Sorø Sø

Midt i skoven ved Sorø Sø ligger Parnas Natur & Aktivitetspark. Den 70.000 kvadratmeter er et ideelt udflugtsted for hele familien. Parken byder blandt andet på Restaurant ParnasHuset, søbad med blåt flag, legepladsen Parnas Huleby, klappedyr, offentlige toiletter og meget mere.

Restaurant ParnasHuset finder du i Sorøs naturskønne omgivelser og vi inviterer dig hermed indenfor i vores åbne og lyse lokaler. Vores Restaurant ligger afsides fra vejen, så du kan trygt lade de små løbe og lege selv i Hulebyen eller ved Parnasdyrene. Når vejret tillader det, kan du også nyde din velkomstdrink eller mad udenfor på den store sydvendte terrasse. Vi synes, det er den ideelle blanding af tilgængelighed og friluftsoplevelse.

Tak til vores samarbejdspartnere

Parnas Natur & Aktivitetspark - CVR 36702494 - Parnasvej 21 - 4180 Sorø