FEST i PARKEN

Lørdag 22. juni 2019

Parnas Natur & Aktivitetspark, Sorø

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

OM FEST I PARKEN

Ny Musikfestival i Sorø

Den 22. juni 2019 vil Parnas Natur & Aktivitetspark i Sorø blive centrum for festivalstemning, lækker mad og gode musikoplevelser i smukke omgivelser. Det sker når Fest i Parken løber af stablen. 

Tre bands er allerede klar til at spille op og det er erfarne navne, der kommer og byder på deres bedste indsatser. Dodo & the Dodos er et etableret navn, der har masser af danseklare hits til den danske Festivalscene. Shaka Loveless & Wafande er etablerede navne, hvis musik selv den mest afslappede musikkender har hørt og Queen Machine er et passioneret Queen-kopiband der i dén grad gør forlægget ære.

Mad og drikke er vigtigt på en musikfestival, og der er et bredt udvalg i alle prisgrupper, takket være flere af lokalområdets bedste leverandører.

OM PARNAS NATUR & AKTIVITETSPARK

Naturskønne omgivelser ved Sorø Sø

Midt i skoven ved Sorø Sø ligger Parnas Natur & Aktivitetspark. Den 70.000 kvadratmeter er et ideelt udflugtsted for hele familien. Parken byder blandt andet på Restaurant ParnasHuset, søbad med blåt flag, legepladsen Parnas Huleby, klappedyr, offentlige toiletter og meget mere.

Restaurant ParnasHuset finder du i Sorøs naturskønne omgivelser og vi inviterer dig hermed indenfor i vores åbne og lyse lokaler. Vores Restaurant ligger afsides fra vejen, så du kan trygt lade de små løbe og lege selv i Hulebyen eller ved Parnasdyrene. Når vejret tillader det, kan du også nyde din velkomstdrink eller mad udenfor på den store sydvendte terrasse. Vi synes, det er den ideelle blanding af tilgængelighed og friluftsoplevelse.

Kontakt os

14 + 15 =

FEST i PARKEN

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21 - 4180 Sorø

Info@festiparken.dk