FEST i PARKEN

Lørdag 19. juni 2021

Parnas Natur & Aktivitetspark, Sorø

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Program

??Til Fest i Parken 2020 har vi fundet 4 fantastiske artister og bands til at optræde på den store scene. Noget nyt, noget “gammelt” og noget midt i mellem??

Kunstner 

 

 GASBOX – Danmarks bedste Kim Larsen kopi 

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre… 

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. Mine damer og herrer… 

… først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn … 

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer). 

Med hitsinglerne ’Planets’ og ’New Eyes’ og senest ’Four Walls’ er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fans mødte talstærkt op til koncerter over hele landet.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits;  ’Indianer’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Jeg har lagt mine våben’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’ og  ’Sig – du ka’ li’ mig

De mange, store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af de originale artister, sammen med Det lykkeligste band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv, under ledelse af Mads Michelsen.

Anne Dorte og Maria mødtes i Tøsedrengene – en af alle tiders største, danske popsucceser – hvor de to, som frontfigurer, var en del af bandets umiddelbare og træfsikre energi og hvor Anne Dorte’s sangstekster spillede en central rolle. Siden blev Maria Bramsen sanger i ’Ray Dee Ohh’, der fortsatte hvor Tøsedrengene slap, med at lægge landet ned med pophits på stribe. Samtidig realiserede Anne Dorte Michelsen sig selv som sangskriver og fik et stort publikum som solist.

I 2013, efter mange år hver for sig, besluttede de to sangere at blive makkere igen under navnet Anne Dorte & Maria, og har siden turneret og indspillet albummet: Michelsen & Bramsen (2019)

Dengang som nu supplerer de hinanden smukt og bringer i deres fornyede samarbejde alle deres største hits tilbage til scenen og til et publikum, der aldrig har glemt 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid. Hitparaden aktualiseres hver gang med et par ’overraskelser’ i form af helt nye sange fra albummet Michelsen og Bramsen – heriblandt den alternative nationalsang Det lykkeligste land i verden.

SAVEUS

Som Fugl Fønix genopstod Martin Hedegaard under navnet SAVEUS, da han pludselig blev afsløret som surprise act til P3 Guld i 2015 med debutsinglen “Levitate Me”.

Siden dengang har den unge producer, sanger og sangskriver spillet udsolgte og anmelderroste koncerter og festivaler over hele landet. Senest har Martin og drengene i SAVEUS spillet en fuldstændig udsolgt forårstour i 2018 og åbnet Roskildes Festivals Orange Scene samme år, som blev fulgt op af to arenakoncerter i K.B. Hallen i København og Aarhus Congres Center i 2019.

Forude venter mere musik fra den danske gruppe og nu også en koncert i Sorø til Fest i Parken.

Parnas Natur & Aktivitetspark - CVR 36702494 - Parnasvej 21 - 4180 Sorø