FEST i PARKEN

Lørdag 20. juni 2020

Parnas Natur & Aktivitetspark, Sorø

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Program

🎶🎶Til Fest i Parken 2020 har vi fundet 4 fantastiske artister og bands til at optræde på den store scene. Noget nyt, noget “gammelt” og noget midt i mellem🎶🎶

🔜I løbet af december og januar vil vi løfte sløret for de 4 navne💃🕺

Kunstner 

Med hitsinglerne ’Planets’ og ’New Eyes’ og senest ’Four Walls’ er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fans mødte talstærkt op til koncerter over hele landet.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits;  ’Indianer’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Jeg har lagt mine våben’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’ og  ’Sig – du ka’ li’ mig

De mange, store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af de originale artister, sammen med Det lykkeligste band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv, under ledelse af Mads Michelsen.

Anne Dorte og Maria mødtes i Tøsedrengene – en af alle tiders største, danske popsucceser – hvor de to, som frontfigurer, var en del af bandets umiddelbare og træfsikre energi og hvor Anne Dorte’s sangstekster spillede en central rolle. Siden blev Maria Bramsen sanger i ’Ray Dee Ohh’, der fortsatte hvor Tøsedrengene slap, med at lægge landet ned med pophits på stribe. Samtidig realiserede Anne Dorte Michelsen sig selv som sangskriver og fik et stort publikum som solist.

I 2013, efter mange år hver for sig, besluttede de to sangere at blive makkere igen under navnet Anne Dorte & Maria, og har siden turneret og indspillet albummet: Michelsen & Bramsen (2019)

Dengang som nu supplerer de hinanden smukt og bringer i deres fornyede samarbejde alle deres største hits tilbage til scenen og til et publikum, der aldrig har glemt 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid. Hitparaden aktualiseres hver gang med et par ’overraskelser’ i form af helt nye sange fra albummet Michelsen og Bramsen – heriblandt den alternative nationalsang Det lykkeligste land i verden.

Parnas Natur & Aktivitetspark - CVR 36702494 - Parnasvej 21 - 4180 Sorø