FEST i PARKEN

Lørdag 22. juni 2019

Parnas Natur & Aktivitetspark, Sorø

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Program

Den 22. juni 2019 vil Parnas Natur & Aktivitetspark i Sorø blive centrum for festivalstemning, lækker mad og gode musikoplevelser i smukke omgivelser. Det sker når Fest i Parken løber af stablen.

Kl. 13.00 åbner festivalspladsen, hvor DJ Simon fra Magic Star sørger for stemning musik i Loungeområdet ved Fest i Parkens Hawaiibar. 

Fra kl. 14.00 sørger Bossa4Pleasure for lækker jazz til din frokost fra den lille scene i street food området.

Kl. 14.30 vil der være konkurrence på Sorø Sø ved Parnas Søbadet, når Fest i Parkens hurtigeste SUP’er skal findes. 

Kl. 16.45 byder aftens konferencier Anja Al-Erhayem velkomme fra den store scene.

Kl. 17.00

Kl. 19.30

Kl. 22.00

Kunstner 

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet – en rejse, der foreløbigt kulminerede i august 2018, da bandet indtog Bøgescenerne under SMUKFEST 2018. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.    

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Der kan ikke herske nogen tvivl om at der er tale om to af Danmarks allerstærkeste liveartister når Shaka & Wafande til sommer tager sammen på tour.

Begge artister har siden deres respektive gennembrud knoklet, svedt og danset hits ud i alle afkroge af landet.

I en regn af de elskede sange som ”Gi´Mig Et Smil”, ”Tomgang”,”2 Mod Verden” og ”Uartig” blandet med helt ny musik kommer det, med garanti mest energiske show, til at blive en kæmpe fest.

Med Shaka & Wafande sammen på scenen tegner sommeren 2019 til at kunne blive endnu varmere end i 2018.

Bossa4Pleasure

Med en kombination af jazzstandards som Love for sale, Summertime og Fly me to the moon, Bossanova klassikere som The girl from Ipanema og Corcovado samt jazzede popsange fra kunstnere som Lisa Ekdahl, Caroline Henderson, Norah Jones og Lars H.U.G. skaber Bossa4pleasure en hyggelig og afslappet stemning.

Kvartetten består af:

Carina Müller – Vokal

Bertil Lundqvist – Guitar & Klaver

Lise Lotte Elmelund – Kontrabas

Kurt John Johansen – Trommer

Er du Fest i Parkens Hurtigeste SUP’er?

Vil du vinde et gavekort på Kr. 1000,- til Restaurant ParnasHuset og samtidig kunne prale af at være Fest i Parkens hurtigste SUP’er?  

Kl. 14.30 starter konkurrencen ved Parnas Søbadet. Tilmelding sker i informationen senest kl. 14.00 eller direkte ved søen inden konkurrencen begynder.  

4-6 personer dyster af gange i heats, hvor det handler om at komme først ud til bøjen og tilbage igen. Vindere går videre indtil der er fundet en vinder.

Deltagelse i konkurrencen er på eget ansvar og du skal være ædru.

Aftens Konferencier: Anja Al-Erhayem

Anja arbejder til daglig som nyhedsvært på TV Øst. Hun er journalist og forfatter til den tankevækkende bog “Solen græder over Irak” som omhandler det både personlige og kulturelle møde med Irak. Hun har tidligere lavet dokumentarprogrammerne “Tilbage til Bagdad” og “Farlig frihed” og for DR lavet seks rejsedokumentarprogrammer i Mellemøsten “Med slør og høje hæle” Anja har fået verdenssituationen ind med modermælken, men har samtidig hver søndag med sin mor skrålet med på de gode, gamle danske sange på Giro-413 og sprang i 2017 ud som en skøn og glad sanger. Vi glæder os utrolig meget til, når Anja skal styre aftens musikprogram fra scene som konferencier.

FEST i PARKEN

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21 - 4180 Sorø

Info@festiparken.dk