For firmaer

Sommerfest til Fest i Parken

Skal jeres firma holde ”Fest i Parken” med fantastisk musik i naturskønne omgivelser? Eller har I kunder, der fortjener lidt forkælelse som tak for godt samarbejde?

Den 18. juni 2022 vil Parnas Natur & Aktivitetspark i Sorø igen blive centrum for festivalstemning, lækker mad og gode musikoplevelser i smukke omgivelser. Det sker når Fest i Parken atter løber af stablen efter 2 års pause.

Hele dagen bydes der på god musik fra nogle af Danmarks bedste musikere, som vil spille deres største hits i den fantastisk naturskønne kulisse, og din virksomhed kan komme med.

Fest i Parken er oplagt til sommerfesten, hvor jeres medarbejdere eller kunder kan få en hyggelig dag sammen med musik, hygge og god mad.

Vi har sammensat nogle forskellige pakker, som strækker sig fra entrebillet med drinkskuponer til en hel dag med fuld forplejning.

Du kan læse mere om festivalpakkerne her

Skriv til info@festiparken.dk, hvis I vil høre mere om muligheden for at komme med til Fest i Parken.

Bliv sponsor til Fest i Parken

Udover de forskellige festivalpakker, er det også muligt at blive sponsor for Fest i Parken. Det er muligt at få sit firmanavn eksponeret på bannere, festivalarmbånd og de ansattes T-shirts ligesom det også er muligt at få en madbod på festivallen.

Læs mere om mulighederne for at blive sponsor til Fest i Parken her

Tak til vores samarbejdspartnere

Parnas Natur & Aktivitetspark - CVR 36702494 - Parnasvej 21 - 4180 Sorø